REGISTRERA SMARTWATER-KOD

För att SmartWater ska kunna erbjuda en spårbarhet krävs det att användaren registrerar sin unika kod i SmartWaters internationella databas. Efter registrering är koden kopplad till dess ägare och spårbar av Polisen. Databasen ger möjlighet till spårbarhet utanför Sverige samt är certifierad enligt ISO27001 vilket garanterar att de unika koderna är kopplade till en person, ett företag eller organisation.

 

Registrering kan ske på två olika sätt:

1. Via internet (rekommenderas)
Man registrerar enklast SmartWater-koden online på följande länk: www.smartwater.com/registration
Ange era kunduppgifter enligt formuläret. Koden står tryckt i siffror på behållaren och registreringsformuläret. Vid registrering via internet så behåll det medföljande registreringsdokumentet med er unika SmartWater-kod på, rekommenderas att förvaras som en värdehandling. En bekräftelse kommer via e-post inom ca 2 veckor.

 

2. Via det medföljande registreringsdokumentet
Ni kan också fylla registreringsformuläret som medföljer i paketet, och skicka det till oss per post. Fälten "Registrerings PIN" och "Form type" behövs INTE fyllas i. Vi rekommenderar dock att registrering sker online, via internet. En bekräftelse kommer via e-post inom ca 3 veckor.